skip to Main Content

Openingsfestival Muziek in De Ravel 10 & 11 september

Het is zover! De nieuwe locatie aan Ravellaan 96 is klaar voor gebruik. Dat vieren we met een openingsfestival Muziek in De Ravel op 10 en 11 september van 12.00 tot 20.00 uur. Een weekend lang kun je proeflessen volgen, deelnemen aan toffe workshops van Jett Rebel en Danny van Tiggele van Mister and Missisippi en optredens zien van de muziekschoolbands.

Het openingsfestival organiseren we samen met onze buren in het souterrain: The Music Space, oefenruimtes en opnamestudio voor bands. In de studio’s ontdek je hoe je een liedje produceert en opneemt. Heb je met jouw band een tof nummer dat je graag wilt opnemen? Dit weekend heb je de kans!

Klik op de banner linksboven op de homepage en ontdek het volledige programma. Alleen voor de workshops en de proeflessen moet je je vooraf even aanmelden. De overige programmaonderdelen zijn vrij toegankelijk.

Zaterdag 10 september om 15.15 uur opent wethouder Kees Diepeveen van cultuur de beide ruimtes van Art in Music en The Music Space. Kom je ook?

16321-17-Muziek in Ravel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top