skip to Main Content

BANDCOACHING TRAJECT

Muziek maken samen met anderen is nog leuker! Daarom kun je bij ons lid worden van een band. Een bandcoach begeleidt jullie in het creatieve proces en de samenwerking binnen een band. Ieder bandlid bespeelt een instrument en samen groeien jullie in het ontwikkelen van een eigen geluid.

Een bandcoaching traject duurt gemiddeld 4 tot 5 maanden. En wordt altijd afgesloten met een optreden tijdens één van onze voorspeelmiddagen in zalen als dB’s of ACU in Utrecht. Ook kun je als band opnames laten maken in de professionele geluidsstudio’s van . Zij zijn al jaren onze buren, aan de Archimedeslaan 16 in Utrecht-Oost (toen nog Studio Frankrijk) en sinds september 2016 aan de Ravellaan 96 in Utrecht-West.

Als je je aanmeldt voor een bandcoaching traject, dan zoeken wij samen met jou een band waarin jij je thuis voelt. De keuze hangt natuurlijk samen met het instrument dat je bespeelt en de beschikbaarheid van een plekje. Dat bepaalt het moment waarop je kunt starten. Besluit je na het bandcoaching traject te stoppen met de band, dan kun je je na afronding van het traject afmelden. Maar denk je: Ik wil nog wel even door met deze band? Dan loopt het bandcoaching traject automatisch door.

Meteen inschrijven

*Ben je ouder dan 21 jaar, dan betaal je bovenop het lesgeld 21 % BTW.

Proeflessen (30 minuten)
€10,-
les
Individuele lessen
€81,-
maand*
Bandcoaching
€42,-
maand
Back To Top