skip to Main Content

Bas

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Als je de basis van jouw gekozen instrument eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke liedjes je gaat spelen. Zo blijft de les leuk en leer je spelen op een manier die ook echt bij jou past. Wil je funky bas-lijntjes leren spelen met of zonder slapping en plucking, of speel je liever een driving bass line met je vingers of een plectrum? Het kan allemaal!

Onze bas-docent is Emiel. Hij is enorm actief in de muziekwereld en een absolute expert als het om de basgitaar gaat. Hij snapt ook heel goed waarom het instrument zo bijzonder is. Speel je strak op de drummer en je bent een onmisbaar onderdeel van de ritmesectie. Heb je je sound goed op orde en je maakt met de juiste hoeveelheid sub-bass in je baspartij de muziek echt voelbaar.

In de lessen gaan we op zoek naar jouw sound en luisteren we samen naar je favoriete muziek. Want wat is er nou zo goed aan dat ene liedje en wat kun je daarvan leren? We gaan natuurlijk ook zelf muziek maken. En wie weet kunnen we zelfs een bandje voor je zoeken als je dat leuk vindt!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).

Meteen inschrijven Naar tarieven

Baslessen worden gegeven door:

Florian Wolff

Visie/lesmethode: Tijdens de lessen staan het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling altijd centraal.

Lees meer

Emiel Schaap

Visie/lesmethode: In mijn baslessen probeer ik je alle bagage te geven die je nodig hebt…

Lees meer
Back To Top