skip to Main Content

Keys / Toetsen

Bij muziekschool Art in Music draait alles om vrijheid en plezier. Onze docenten leren je de techniek en theorie. Als je de basis van jouw gekozen instrument eenmaal onder de knie hebt, kun je zelf kiezen welke liedjes je gaat spelen. Zo blijft de les leuk en leer je spelen op een manier die ook echt bij jou past. Wil je op de piano spelen, of liever experimenteren met een elektronisch keyboard? Het kan allemaal!

Onze piano- en keyboard-docenten zijn Timo, Lars en Erik. Ze zijn allemaal lekker actief in de muziekwereld en zijn natuurlijk experts als het om de toetsen gaat. Ze snappen ook heel goed waarom het instrument zo bijzonder is. Met de prachtige klanken van de piano neem je iedereen zo mee in de sfeer van een blues cafe of een mooi concert. Met een keyboard maak je geluiden die wel uit de toekomst lijken te komen.

In de lessen gaan we op zoek naar jouw sound en luisteren we samen naar je favoriete muziek. Want wat is er nou zo goed aan dat ene liedje en wat kun je daarvan leren? We gaan natuurlijk ook zelf muziek maken. En wie weet kunnen we zelfs een bandje voor je zoeken als je dat leuk vindt!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles (of vraag het aan je ouders).

Meteen inschrijven Naar tarieven

Piano/Keys-lessen worden gegeven door:

Timo Dahler

Niet alleen naspelen, maar ook zelf creëren. Niet alleen spelen, maar ook luisteren. 

Lees meer

Lars Burgwal

Visie/lesmethode: Het allerbelangrijkste bij muziekmaken is dat je er plezier in hebt.

Lees meer

Erik van Ittersum

Visie/lesmethode: Ik zie toetsen graag als een breed instrument.

Lees meer
Back To Top