skip to Main Content

Visie/lesmethode: Binnen m’n lessen ligt de focus op plezier maken en spelenderwijs de magische wereld van de muziek ontdekken met daarbij de nodige (basis)theorie om uiteindelijk te snappen wat je hebt gespeeld. 

Lees meer

Uiteraard zijn de lessen op maat. Er is voor ieder wat wils. Ik bedenk me goed wat de leerling wil leren door te zien waar de muzikale interesses liggen/waar de leerlingen affiniteit mee heeft. Er is altijd ruimte om te experimenteren en om fouten te maken (want daar leren we immers het meest van). Op het gebied van zang komen verschillende stemtechnieken aan bod waardoor je je bewust wordt van hoe je je lichaam kunt gebruiken om met verschillende sounds te kunnen zingen. Ook zal ik niet alleen aandacht besteden aan zangtechniek, maar vind ik het vooral leuk en belangrijk om hier veel songwriting bij te betrekken. Zingen gaat namelijk niet alleen over ‘mooi’ of ‘goed’ kunnen zingen, het gaat vooral om de boodschap en de overdracht hiervan. Bij gitaar idem dito. Het is in mijn optiek waar muziek uiteindelijk over gaat. Bij de gitaarlessen zal songwriting ook een focuspunt zijn, maar dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen leerdoelen. Naast zang – en gitaarles, geef ik ook bandcoaching, waarbij we vooral heel erg veel plezier gaan hebben en gewoon lekker gaan spelen, met de nodige duwtjes in de rug en andere tips en tricks.

Zelf ben ik zanger en gitarist van de band Yip Roc. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Herman Brood Academie, waar ik zang heb gestudeerd in de richting ‘Artiest Popmuziek’. Yip Roc is een alternatieve rockband gecombineerd met wat garage en indie.

Minder

Back To Top