skip to Main Content

Visie/lesmethode: Je persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van creativiteit staat in de les centraal. 

Lees meer

We zullen de verschillende zangtechnieken welke aan bod komen vooral inzetten als tool voor het vinden van je eigen stem en sound. Performance, houding, gevoel voor timing en improvisatie komen aan bod. Ik vind het heel belangrijk dat leerlingen zich in de les op hun gemak voelen, de vrijheid voelen om te experimenteren en vooral plezier hebben in hetgeen ze willen leren! Eigen input is daarbij altijd welkom. Ik zal je kennis proberen te verbreden van alle mooie muziek op deze wereld. Verder geef ik ook band coaching, waarin we focussen op samen spel, luistervaardigheid, sound, dynamiek, performance en timing.

Zowel binnen de  band coaching als de zangles is er alle ruimte voor songwriting, compositie, het leren van improviseren, muziekproductie of zangeffecten.

Zelf ben ik naast vocalist ook componist, improvisator en producer (elektronische muziek). Ik hou mij bezig met klankontwerp (sounddesign), bespeel verschillende instrumenten en laat mij naast piano en gitaar ook inspireren door andere instrumenten van de wereld zoals boventoonfluit, modulaire synthesizer, didgeridoo en diverse percussie instrumenten en schrijf ik mijn eigen performances. 

Minder

Projecten/Bands: Naveya

Back To Top